fbpx

Bliv behandler

Har du hørt om kryoteknologi, og ved du, hvordan teknologien vil hjælpe dig og dine kunder?

Kryoterapi er en verdenskendt teknik, som har fantastiske behandlingsmuligheder.

Burde du blive Cryo21 behandler?

Er du skønheds- eller kropsbehandler, og ejer du eventuelt din egen klinik? Så er Cryo21 en oplagt udvidelse. Her vil du kunne tage dig selv og din klinik til et helt nyt behandlingsniveau.

Alle behandlere ønsker det bedste for deres kunder, og med Cryo21 får du muligheden for at skabe resultater allerede efter første behandling. Samtidig vil du kunne give din kunde en rigtig lækker og luksuriøs oplevelse.

Med blot en maskine vil du kunne tilbyde en bred vifte af behandlinger. Behandlinger som kun få i Danmark kan tilbyde, og som giver dig rigtig mange muligheder for længere behandlingsforløb. En Cryo21 kunde får typisk mellem fire til 12 behandlinger.

Vi tilbyder live demonstration i vores klinik i Stenløse, så du bedre kan se og mærke resultaterne. Her vil vi også gennemgå de finansielle detaljer, der selvfølgelig er det vigtigste for dig som behandler og eventuelt klinikejer.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at booke en live demonstration i klinikken, så kontakt os.

Permanent fedtfjerning

Med Cryo21 skabes et termisk chok i fedtcellerne, som aktiverer apoptose på det behandlede sted. Herefter nedbrydes de behandlede fedtceller og udskilles fra kroppen. Behandlingen er lokal og smertefri.

Opstramning af huden

Cryo21 er kendt for sin opstrammende effekt. Mange kommer til Cryo21-klinikkerne fordi de har prøvet alt. Med Cryo21 kan du behandle slap hud og give din kunde selvtilliden tilbage uden kirurgi.

Smertelindring

Kryoterapi er en verdenskendt metode for atleter, når de skal komme sig efter skader og hård træning.
Med Cryo21 kan du behandle muskelømhed, lette uønskede spændinger samt visse skader.

Anmeldelser

Det siger behandlerne

“Vi er rigtig glade for vores Cryo21, og har nogle rigtig gode resultater. Det, at vi både kan fjerne fedt og stramme huden op, er en kæmpe fordel. Dobbelthage og ansigtsbehandlinger laver vi også med rigtig gode resultater. Vi er trygge ved behandlingen, da vi hele tiden har kontakt med kunden”

Helle Æbeltoft

Klinik skøn

“Vi har på det første halve år med Cryo21 haft en omsætning med en 40 procent stigning på trods af covid19-lukningen. Vores kunder kom hurtigt tilbage, da de kunne se og mærke, at vores Cryo21-behandlinger virker. Vi kan varmt anbefale andre at købe en Cryo21-maskine, og vi forventer selv at købe endnu en maskin.”
Eve og Henrik

Zonemassage

“At anskaffe en Cryo21-maskine er noget af det bedste, vi har gjort! Vi har nu en ny kundegruppe, og vi har fantastiske resultater med maskinen. Vores kunder har taget godt imod, og anbefaler os til deres omgangskreds. Vi kom rigtig godt fra start og har hele tiden tilgang af nye kunder samt en stor forskel i vores omsætning.”
Birgitte Cetti

Kalundborg Helseklinik

Vil du vide mere?

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt i gang med Cryo21 i din klinik.

Kontakt os eller tilmeld dig vores nyhedsbrev – her vil du blive opdateret med, hvornår vi holder introduktionsseminarer og meget mere.