fbpx

Om Cryo21

Cryo21 er moderne kryoterapi på højt niveau. Det er en verdenskendt teknik, som i mange år har skabt fantastiske resultater, og i de seneste år er der sket en kæmpe udvikling på området.

Cryo21 har forfinet den grovere form for kryoterapi, som før i tiden blev udført ved hjælp af vacuum eller i kryoterapibåse. Med Cryo21 er det muligt for dig som behandler at hjælpe dine kunder på flere områder end hidtil muligt.

Med Cryo21 kan du behandle lokalt og skabe en meget specialiseret behandling for den enkelte kunde. Dette skyldes blandt andet de særlige kuldesonder, som kan føres manuelt. På den måde kan du behandle kunden præcis der, hvor deres problemområde er.

Udover sonderne har Cryo21 skabt en række produkter, som booster effekten af behandlingerne. Du har derfor mulighed for at tilpasse behandlingen den enkelte kundes problem og hudtype, så din kunde opnår de bedste resultater.


Behandlingsmuligheder

Permanent fedtfjerning

Antiage behandlinger

Opstramning af huden

Behandling af strækmærker

Læbevolume

Muskeltoning

Behandling af couperose

Smertelindring

Skadebehandling

Hårtabsbehandling

Drænage

 

Alle behandlinger kan tilpasses den enkelte kundes behov, og du vil kunne sammensætte forløb, hvor flere områder og problem-typer behandles.

Fordele ved Cryo21

Moderne kryoterapi

Den gamle form for kryoterapi er forfinet og kombineret med moderne hudpleje.

Aktive ingredienser

Vi har skabt en hudplejeserie, så du kan tilpasse behandlingen den enkelte kunde.

Fantastiske resultater

Cryo21 giver mulighed for at skabe resultater allerede efter første behandling.

Finans

Med Cryo21 kan du nemt vækste din forretning med disse luksusbehandlinger.

Afbetaling

Vi tilbyder en attraktiv leasingaftale med GRENKE, der har førsteklasses service.

Service

Vi hjælper dig, hvis du får problemer med maskinen, og du har to års garanti.

Anmeldelser

Det siger kunderne

“Har nu været igennem fem halsbehandlinger og dobbelthagerne er næsten forsvundet. Jeg har endvidere været igennem otte mavebehandlinger, og der er også synlig opstramning og fedtreducering.”
Annelise

“Fik tre behandlinger på ansigt og hals med kryoterapi, og kan virkelig se en forskel. Huden er blevet fastere og kæbelinjen er mere tydelig. Skal klart fortsætte med det.  Ayesha er som altid fantastisk.”
Rikke Norlin

“Min oplevelse med Cryo21 er, at det er en behagelig måde at få fjernet fedt på. Man ser allerede virkningen efter to behandlinger og efter seks behandlinger taler før og efter billederne for sig selv.”
Dennis

Vil du vide mere?

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt i gang med Cryo21 i din klinik.

Kontakt os eller tilmeldt dig vores nyhedsbrev – her vil du blive opdateret med, hvornår vi holder introduktionsseminarer og meget mere.